top of page

30.04.2023

ПЛАНИНСКИ

АПХИЛ СОПИШТЕ

ИСКАЧУВАЊЕ НА СОНЧЕВАТА СТРАНА НА ВОДНО - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана: 30-04-2023
Организатор: ВФМ
Подобност: Сениори, Јуниори, Кадети,Мастерс и жени

Место: Долно Соње, Сопиште

Должина: 5 км.

3то место

Добри временски услови и добра припрема пред предстојните друмски трки. Освоено неочекувано 3то место во дисциплина која не ја практикуваме. Честитки до моите тимски другари, посебно на Маџоски за освоеното прво место во јуниори.

bottom of page