top of page
kk.jpg

Константин
Костоски

Роден на 11.09.2008 година во Прилеп, Република Македонија

Our Services

КАЛЕНДАР НА ТРКИ

актуелна 2024 година

2023 година

4-та сезона по ред, шампион во друмски велосипедизам

2021 година

Прва сезона, во категоријата У15

2022 година

Одлична меѓународна година

2019 година

Прва сезона, почнувајќи од 3-та трка во категоријата У13

2020 година

Година на СОVID 19, само неколку трки, затворени граници, ....

КАЛЕНДАР НА ИДНИ ТРКИ

07/08.09.2023

"VOJVODINA RACE"

Contact
bottom of page