top of page

Сезона 2021 

ГОДИШЕН НАСТАН

„СИТЕ НА ВЕЛОСИПЕД“ НЕ НАТПРЕВАРУВАЧКА ТРАДИЦИОНАЛНА ТРКА - ГОДИШЕН НАСТАН

Одржана на: 24-05-2019
Организатор: ВК Илинден - Прилеп
Подобност: Сите генерации, од 7 до 77

Должина: 8,7 км

РЕЗУЛТАТ:неконкурентни

ДРУМСКА ТРКА

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ХРОНОМЕТАР - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 18-06-2021
Организатор: Велосипедска федерација на Македонија, МВК Велес
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мастерс и жени

Должина: U-15,  12 km

РЕЗУЛТАТ:1-во место

ДРУМСКА ТРКА

ДРЖАВНО ДРУМСКО ПРВЕНСТВО - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 19-06-2021
Организатор: Велосипедска федерација на Македонија, МВК Велес
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мастерс и жени

Должина: U-15,  44 km

РЕЗУЛТАТ:1-во место

ДРУМСКА ТРКА

ГОДИШЕН НАСТАН - HALK VELO GREEN

Одржана на: 08-09-2021
Организатор: Халк Банка
Подобност: PRO деца, мажи, жени и HOBBY деца, мажи, жени

Место: Маврово

Должина: 12 km

РЕЗУЛТАТ:1-во место

ДРУМСКА ТРКА

ДРЖАВНО РИДСКО ПРВЕНСТВО - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 03-10-2021
Организатор: ВФМ, ВК Пелистер 15 Мај
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мастерс и жени

Место: Ниже Поле - Битола

Должина: У15, 8км.

РЕЗУЛТАТ:2-ро место