top of page

Сезона 2019 

ГОДИШЕН НАСТАН

„СИТЕ НА ВЕЛОСИПЕД“ НЕ НАТПРЕВАРУВАЧКА ТРАДИЦИОНАЛНА ТРКА - ГОДИШЕН НАСТАН

Одржана на: 24-05-2019
Организатор: ВК Илинден - Прилеп
Подобност: Сите генерации, од 7 до 77

Должина: 8,7 км

РЕЗУЛТАТ:неконкурентни

ДРУМСКА ТРКА

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ХРОНОМЕТАР – РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Одржана на: 02-06-2019
Организатор: VFM, VC 15 мај
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Место: Стоби (кон Неготино и назад, различно растојание според категории)

Должина: U-13,  8 km

РЕЗУЛТАТ:3-то место

ДРУМСКА ТРКА

ТРОФЕЈ ИЛИНДЕН - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 27-07-2019
Организатор: Велосипедска федерација на Македонија
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Должина: U-13,  25 km

РЕЗУЛТАТ:2ро место

ДРУМСКА ТРКА

VITOSHA CHALENGE 2019 - МЕЃУНАРОДНА ТРКА

Одржана на: 15-09-2019
Организатор: спортски клуб „ДРАГ“
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Место: Од Софија, рели пункт пред „Бојана резиденс“ – на споредниот пат

Должина: 22 км

РЕЗУЛТАТ:5-тo место

ДРУМСКА ТРКА

ТРОФЕЈ СКОПЈЕ - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Се одржа на: 22-09-2019
Организатор: VFM, VK Energy
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Должина: U-13,  3,4 km круг - 4 кругови, вкупно - 13,2 km.

РЕЗУЛТАТ:1-во место