top of page

Сезона 2020 

ДРУМСКА ТРКА

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ВРЕМЕТРЕН - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Се одржа на: 21-08-2020
Организатор: ВФМ, МВК Велес
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Место: Стоби (кон Неготино и назад, различно растојание според категории)

Должина: U-13,  10 km

РЕЗУЛТАТ:1-во место

ДРУМСКА ТРКА

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО РИДСКА КАЧЕЊЕ - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 04-10-2020
Организатор: ВФМ, ВК Пелистер 15 мај
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Место: Нижопол - Битола

Должина: 12 км

РЕЗУЛТАТ:1-во место

ДРУМСКА ТРКА

ТРОФЕЈ „11 ОКТОМВРИ“ - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Се одржа на: 11-10 -2020
Организатор: ВФМ, ВК Вело-М
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Место: Околу булеварот Октомвриска револуција и - 3-та Македонска ударна бригада - Куманово

Должина: U-13,  5,1 km круг - 5 кругови, вкупно - 25,5 km

РЕЗУЛТАТ:1-во место

MTB ТРКА

ТРОФЕЈ „11 ОКТОМВРИ“ - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Се одржа на: 18-10 -2020
Организатор: VK Energy
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, У-15, У-13, мајстори и жени

Место: Општина Гази Баба - Скопје

Должина: U-13,  5,3 km 

РЕЗУЛТАТ:1-во место

bottom of page