top of page

24.05.2023

 ТРАДИЦИОНАЛНА ТРКА

„СИТЕ НА ВЕЛОСИПЕД“

НЕ НАТПРЕВАРУВАЧКА ТРАДИЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на : 24-05-2023

Организатор: ВК Илинден - Прилеп
Подобност: Сите возрасти од 7 до 77

Место: Прилеп

Должина: 8.7 км. 

18то издание на преубаво време и преголема заинтересираност. Околу 1000 учесници на настанот. Интересно, забавно и многу дружење.

bottom of page