top of page

05.02.2023

ВЕЛОКРОС

ДРЖАВЕН ШАМПИОНАТ

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 05-02-2023
Организатор: VFM, VK Speed Bike
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, мастерс и жени

Место: Љубаништа, Охрид

Должина: 2,3 км по круг, Кадети, 30 мин

4 место

Многу студен ден, околу -2 Целзиусови степени на стартот на трката. Исто така лоша среќа во трката, проблем со велосипедот, изгубивме повеќе од 7 минути да го решиме. Честитки за тимот за освоените медали.

bottom of page