top of page

21.05.2023

ДРУМСКИ

ДРЖАВНО РИДСКО ПРВЕНСТВО

ДРЖАВНО РИДСКО ПРВЕНСТВО - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на : 21-05-2023

Организатор: ВФМ
Подобност: Сениори, У23, Јуниори, Кадети, Мастерс, Жени

Место: Скопје

Должина: 11.4 км..  елевација 800м. 

3то место

Најмасовната трка во Македонија. Стартуваат сите категории заедно. Патеката е една од потешките со просечен успон од скоро 8%. Освоено 3то место во кадети, со само 4ри секунди заостанување зад 2рото. Продолжуваме со борбата за ранг листа на следната трка.

bottom of page