top of page

04.05.2024

ДРУМСКИ

КУП НА СРБИЈА „Награда Чачка“

КУП НА СРБИЈА "Награда Чачка" - ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на : 04-05-2024

Организатор: БК Борац
Подобност: Сите категории

Место: Јежевица, Чачак, Србија

Должина: 6 круга на 7,6 км. Вкупно 45.6 км.. 

2ро место

Прекрасна патека, силна конкуренција и одлични временски услови. Патеката беше тешка, елевација од околу 900 метри, а при спустот прилично кривини на кои нема можност за одмор. Учесниците беа пред се од Србија но имаше и од Унгарија во мојата категорија и од Бугарија и Словенија. Одлично второ место, за старт на друмските трки за оваа сезона.

bottom of page