top of page

04.02.2024

ВЕЛОКРОС

ДРЖАВЕН ШАМПИОНАТ

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 04-02-2023
Организатор: VFM, VK Speed Bike
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, мастерс и жени

Место: Љубаништа, Охрид

Должина: 2,3 км по круг, Кадети, 30 мин

3 место

Невообичаено топло време за овој период од годината. Патеката беше со неколку ризични точки на кои премногу се внимаваше. 3то место. Честитки до победникот.

bottom of page