top of page

05.03.2023

ВЕЛОКРОС

ТРОФЕЈ „КУМАНОВО“

ТРОФЕЈ „КУМАНОВО“ - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана: 05-03-2023
Организатор: ВФМ, Крос Сајклинг
Подобност: Сениори, Јуниори, Кадети и жени

Место: Куманово

Должина: 2,2 км. круг, Кадети, 30 min

1во место

Малку повеќе ветер но сепак добри услови за добра трка. По голема битка и два падови, сепак голема победа, која е и прва во кадети. Честитки до сите тимски борци за големата битка.

bottom of page