top of page

16.06.2024

ДРУМСКИ

ТРОФЕЈ „Илинден“

ТРОФЕЈ "Илинден" - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на : 16-06-2024

Организатор: ВФМ
Подобност: Сите категории

Место: нас. Илинден, Скопје

Должина: 3 круга на 23,0 км. Вкупно 69.0 км.. 

1во место

Многу топол ден, 39 целзиусови на патеката. Тешко за возење, но со максимална мотивација за победа, особено затоа што минатата година во оваа фаза го загубив првото место на последните 50 метри поради грчеви во мускулите. Но, оваа година, јас го победив.

bottom of page