top of page

16.03.2024

ВЕЛОКРОС

ТРОФЕЈ „БИТОЛА“

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО - НАЦИОНАЛНА ТРКА

Одржана на: 16-03-2023
Организатор: VFM, ВК Пелистер 15 Мај
Подобност: Сениори, Јуниори, кадети, мастерс и жени

Место: Битола

Должина: 2,3 км по круг, Кадети, 30 мин

1 место

Прва победа за крај на сезоната на велокрос. Исто така и голема победа на тимот за прво место во генерален пласман.

bottom of page